KINDERYOGA / STEVIG IN JE SCHOENEN STAAN LESSEN

Heb je wel eens het gevoel dat je niet zo stevig met je voeten op de grond staat?
Heb je wel eens heel veel energie zodat de kriebels bijna je lichaam uitspringen?
Of heb je wel eens erg weinig puf en kriebels zodat je bijna niet van je stoel op wilt staan?
Heb je wel eens het gevoel dat er iets niet zo leuk is aan jezelf?
Ben je wel eens veel aan het denken over iets?

Kom dan naar Kinderyoga...!!
Bij kinderyoga doen we leuke spelletjes en oefeningen waarbij je gaat merken dat je precies goed bent zoals je bent. Iedereen is anders en iedereen is goed!
Bij kinderyoga doen we spelletjes waarbij je leert hoe je met vele of weinige kriebels in je lichaam om kunt gaan. Bij kinderyoga kun je leren hoe je je hoofd "leeg" kunt maken zodat je niet meer zoveel aan hetzelfde denkt.
Heb je er zin in? Kom dan naar kinderyoga De Balansboom. We maken er elke week een feestje van waarbij je mag zijn zoals je bent. Kom je via Sjors Sportief dan mag je gratis een proefles meedoen op de woensdag. Dit geldt ook voor overige aanmelders. Stuur me een mail via info@debalansboom.nl om je aan te melden.

 

Kinderyoga bevordert balans, kracht en flexibiliteit. Zowel in fysiek als mentaal opzicht. Het heeft een positieve invloed op omgaan met spanningen, concentratie en beweging. Kinderyoga helpt kinderen rustig te worden, steviger in de schoenen te staan en zelfvertrouwen toe te laten nemen
Tijdens een les worden er oefeningen gedaan die aansluiten bij de belevingswereld van het kind. Dit kunnen thema's, verhalen of sprookjes zijn. Ademhalings- en concentratiespelletjes, stiltespelletjes, visualisaties en actieve yoga(dier)houdingen geven afwisseling aan de les. De kinderen ervaren zo het verschil tussen balans en disbalans, inspanning en ontspanning en waarnemen met hun zintuigen in het hier en nu. Het voelen en ervaren staat daarin centraal. Het plezier tijdens de les moet ervoor zorgen dat het feestjes worden waarin het kind zichzelf mag zijn. Competitie is niet aan de orde. Alles is goed waarbij ieder zich mag laten zien zoals hij is met zijn eigen gevoel en fantasie.

We werken met een 10 lessenkaart die binnen 12 weken opgemaakt dient te worden. Een 10-lessenkaart kost € 90,00
Locatie: De Borgh, Dr A. Mathijsenstraat 29 in Budel
Leeftijd 4-6 jaar: starten in overleg
Leeftijd 7-12 jaar: woensdag 14.00-15.00 uur.